Kappelin baari on palannut juurille

Kappelin baarin tiski on siirretty uuteen paikkaan. Samaan paikkaan jossa tiski oli viimeksi 1970-luvulla. Siirtämisellä on saatu valoa Etelä-Espan puolen ikkunoista sekä uusia viihtyisiä pöytäryhmiä. Tila on elävämpi ja siihen saadaan mutkattomasti sovitettua tarpeen mukaan myös erilaisia esiintyjiä.

Baarin juomavalikoima on kattava. Löydät hyvän valikoiman oluita, viinejä ja klassikkojuomia. Lue päivän lehti mukavasti sohvalla, ota lasilliset ystävien kanssa tai rentoudu päivän päätteeksi.

Musiikkia korville

Kappelin baarissa soi rento musiikki. Olemme luoneet baariin oman ”hyvän tuulen” musiikkikirjaston, jossa on uudempaa ja vanhempaa musiikkia aikuiseen makuun. Kappelin baarissa on mutkatonta meininkiä hyvän musiikin parissa.

Musiikki soi sellaisella voimakkuudella, ettei se hankaloita keskustelua. Kappelin baarin perinteikäs ja viihtyisä miljöö sopii niin töiden jälkeen nautiskeluun kuin alkuillan nostatukseenkin.

Ravintola Kappeli Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki  Puhelin 010 76 63880 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) kappeli@sok.fi

Avoinna joka päivä klo 10-24 Poikkeukset: Suljettu 24.-25.12.

Julkaisujärjestelmä: Mediasignal Communications