Hanki itsellesi pala historiaa!

Nyt voit viedä pienen palan Kappelin historiaa kotiin. Kappeli on suunnitellut Elinno Finland Oy:n kanssa tyylikkään ja yksilöllisen Elinnon Kappeli-mukin. Suunnittelija Sannaliina Kuussaaren luomassa kuvituksessa on nähtävissä Kappelin historiaa sekä nykypäivää.

Elinno-mukin ovat muotoilleet suunnittelijat Anni Paunila ja Liang Liang. Vuonna 2011 Elinnon mallistot ovat voittaneet arvostetun Suomalaisen MUOTO-palkinnon parhaasta suomalaisesta astiastoista.

Elinnon Kappeli-mukissa yhdistyvät laatu, suomalainen nykytaide ja Kappelin historia. Mukilla luodaan tulevaisuuden historiaa. Mukin tuotannossa noudatetaan vastuullisen tuontikaupan periaatteita.

39,90 € / 2 kpl/setti

 

Kappelin kahvilassa on tarinoitu ja luotu tarinoita

Kappelin kahvila on yksi perinteisimmästä tapaamispaikoista Helsingissä.
Se tarjoaa näkymän Kauppatorille ja pitkälle sen yli. Aamulla cafe latte ja croissant, lounasaikaan päivittäin vaihtuva keitto, iltaisin pikkusuolaista ja makeaa sekä viinejä laseittain ja oluita hanasta. Tänne saavutaan elokuvan tai teatterin jälkeen lasilliselle nauttimaan Esplanadin puiston, Kauppatorin ja Uspenskin katedraalin maisemista.

Arkkitehti Jutta Johanssonin sisustus kunnioittaa Kappelin kahvilan ja koko rakennuksen perinteikkyyttä ja lämpöä.

Ravintola Kappeli Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki  Puhelin 010 76 63880 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) kappeli@sok.fi

Avoinna joka päivä klo 10-24 Poikkeukset: Suljettu 24.-25.12.

Julkaisujärjestelmä: Mediasignal Communications