Kappelin sali on valmiina palvelemaan joka päivä

Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Kappelin salin miljöö ja näkymät luovat ainutlaatuiset kehykset lounaille ja illallisille. Remontin myötä perinteet kohtaavat tämän päivän vaatimukset. Eino Leinon kantapöytä on edelleenkin omalla paikallaan. Pöytä on vuosien varrella uusittu muutamaan kertaan, mutta tunnelma on pysynyt samana.

Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille.

Kotimaisia raaka-aineita

Ruokalistan pohjana on tarjota perinteistä ruokaa parhaista raaka-aineista. Tarjolla on uusia makuja klassikoita kuitenkaan unohtamatta. Talon viineiksi on valittu italialaiset puna- ja valkoviinit. Tutustu viinilistaan.  Ruokalistalla on enemmän luomuruokia, muun muassa night luomuhärkää Ahvenanmaalta. Haugesundin silli ja saaristolaisleipä ovat hyviä esimerkkejä ruoan alkuperän merkityksestä hyvän maun taustalla. Katso ruokalista

Kappelin kuulut teemaviikot jatkuvat: Blini- ja Parsaviikot sekä Joululounaspöytä. Myös yhteistyö Ateneumin kanssa jatkuu suosittujen Taidemenujen muodossa. Katso tarkemmin TULOSSA -sivulta.

Ravintola Kappeli Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki  Puhelin 010 76 63880 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) kappeli@sok.fi

Avoinna joka päivä klo 10-24 Poikkeukset: Suljettu 24.-25.12.

Julkaisujärjestelmä: Mediasignal Communications